Nieuws

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)
Alle bedrijven gevestigd op De Poel, het Stationspark, Marconi en Klein Frankrijk krijgen in september 2019 het verzoek een online enquête in te vullen over veiligheid op hun bedrijventerrein. Om de drie jaar vindt hercertificering plaats om te kijken of de Goese bedrijventerreinen het KVO-B nog steeds verdienen. Hiervoor is input van de bedrijven nodig. Een voorwaarde voor hercertificering is dat er voldoende respons van de ondernemers komt op de
enquête. Het invullen van de enquête is dus van groot belang.  De bedrijven bepalen (mede) de maatregelen in het plan van aanpak om ondernemen in Goes aantrekkelijker te maken.

Campagne veilig zakelijk internetten 
Ondernemers op een bedrijventerrein waar een KVO-B-traject loopt kunnen onder meer kosteloos een scan uitvoeren (ter waarde van 300 euro) die de veiligheid van hun digitale omgeving test. Deze campagne is een gezamenlijk initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie. Deze partijen zetten zich in om samen met publieke en private partners te werken aan een veilig digitaal Nederland. Burgers en bedrijven moeten met vertrouwen gebruik kunnen maken van de digitale snelweg. Klik hier voor meer informatie. 

Meld uw camera aan bij de politie
Camerabeelden helpen de politie bij het oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven. Heeft u een of meer camera's om of aan uw bedrijfspand of -woning hangen? Laat het alstublieft weten. Hoe beter de politie in kaart heeft waar in uw buurt camera's hangen, hoe sneller zij kan werken aan het oplossen van misdrijven. 
Stel dat er bij u wordt ingebroken? De politie kijkt dan in een databank wie bij u in de buurt een camera heeft en kan dan snel de beelden ophalen om te kijken of de dader er misschien op staat. De politie kijkt dus niet live mee met uw camera's, maar inventariseert alleen waar deze hangen. Zo beschermt uw camera niet alleen uw eigen bezit, maar helpt u tegelijkertijd mee uw buurt en uw werkomgeving veiliger te maken.

Aanmelden
U kunt uw camera aanmelden via Camera in beeld